About Renate

Meet the maker!

Mijn naam is Renate en na een beetje zoekwerk heb ik één van mijn grote liefdes gevonden, namelijk goud- en zilversmeden!

Het is voor mij magisch om van reststukjes edelmetaal naar een prachtig sieraad te smeden. Het blijft een bijzondere ervaring en toch een klein stukje magie hebben. Het smeden is iets waar ik mijn creativiteit, mijn grote liefde voor vakmanschap, en mijn gevoel zo goed in kwijt kan. Een prachtige edelsteen kan mijn hart stelen en lekker stukje smeden kan mijn hele week goed maken. Elke gezette edelsteen, elk sieraad wat weer naar zijn forever home mag maakt bij mij een lach en een dansje in de werkplaats los.

Voor mensen die mij kennen is het niet te missen, ik ben compleet verliefd op huisdieren en de paardensport. Dit is de reden waarom ik ben begonnen met het smeden van sieraden om je maatje bij je te kunnen dragen. Ik kan me als geen ander voorstellen hoe fijn het is om zoiets dierbaars elke dag bij je te dragen.

De drive om te blijven leren is een terugkomend punt bij mij. Geen uitdaging ga ik uit de weg en ik blijf leergierig investeren in manieren om mijn kennis en kunde steeds een stukje te perfectioneren. Steeds mijzelf eerlijk de spiegel voorhouden waar het beter kan, waar ik nog meer kan leren en nog meer verbeteren is iets wat er constant terug te zien is in mijn werk.

Wil je meer weten? Scroll door de website, neem een kijkje op mijn social media of stuur mij een berichtje!