Workshops

Ben je op zoek naar een leuke, gezellige en unieke ervaring? Dan is een workshop wat je zoekt!

In mijn workshop neem ik je in 3,5 uur mee door de werkplaats waarin jij je eigen zilveren ring of hanger gaat maken! Je gaat veel zelf aanpakken met de professionele begeleiding en volledige werkplaats tot je beschikking!

De workshop van de hanger is uniek in Nederland en word nergens anders gegeven! Door dit specifieke ontwerp zijn zowel de edelsteentjes als de buitenste ring van de hanger allemaal afzonderlijk van elkaar te draaien en te bewegen. Dit is dé oplossing van het spelen met je sieraden in je vingers zonder dat het collier of de hanger slijt, maar wel op een stijlvolle manier! Nergens in Nederland kan jij een mooie zilveren hanger smeden als niet-goudsmid die zo bewegelijk is met zelfs de toevoeging van prachtige edelstenen!

Kenmerkend aan de workshops is dat je er geen ervaring voor hoeft te hebben, er enthousiast lesgegeven word en je met een hele ervaring en natuurlijk je handgemaakte zilveren ring of hanger weer naar huis gaat.

Vele cursisten zijn je al voorgegaan met elk een fantastisch resultaat! Je gaat altijd naar huis met een fantastische ervaring en een prachtig sieraad!

De workshops worden privé of in kleine groepen gegeven. De workshop voor de ring kost voor een privé-les 60,00 euro en voor een groep-les 50,00 euro per persoon. De workshop voor de hanger kost voor een privé-les 75,00 euro en groep-les 65,00 euro per persoon. Bij de hanger workshop is het uiteraard mogelijk om een colliertje mee te bestellen. De rinkelarmband kost voor een privé-les 85,00 euro en groep-les 75,00 euro per persoon De workshops vinden plaats in de werkplaats in Meerkerk. In de workshop is een pauze gepland met ruimte voor een kopje koffie of thee.