Trouwen

Het spannende moment van het presenteren van de verlovingsring, zal ze ja zeggen?

Bij de mooiste dag van je leven geef je elkaar de ringen waarmee je de liefde voor elkaar bezegeld!

Bij je trouwdag je hele look afmaken met handgesmeden sieraden die compleet zijn afgestemd op de jurk en op elkaar?

Samen met mij een verlovingsring ontwerpen en smeden maakt de ring die je aan je toekomstige bruid geeft zo speciaal en persoonlijk!

Samen gaan we een ontwerpproces aan om de ringen van je dromen te maken. Geen detail hoeft aan het toeval overgelaten te worden, samen zorgen we ervoor dat jullie als bruidspaard schitteren met jullie trouwsieraden en natuurlijk de trouwringen!

Wil jij zelf met je aanstaande de trouwringen smeden? Dat kan! Onder professionele begeleiding gaan jullie samen eerst op een kennismakingsgesprek het ontwerp vaststellen, vervolgens word er een datum gekozen waarop we samen de ringen gaan smeden. Dit zorgt ervoor dat de trouwringen helemaal naar wens zijn en dat je van het begin tot het eind betrokken bent, jij bent namelijk de smid!

Om droomringen te kunnen realiseren nodig ik jullie altijd uit voor een kennismakingsgesprek. Dit kan zowel in de werkplaats als online, aan de hand van de ontwerpen en wensen maak ik een prijsopgave. Wees optijd met het boeken van het kennismakingsgesprek, het smeden van trouwringen is immers een ambacht en heeft tijd nodig om tot een fantastisch resultaat te komen!